duševní vzkaz ...
Anotace: pro připomenutí dnešního poznání ... co si / vám dneska chci říci? nevím, uvidím ...
Sbírka:
O životě ..., Vhledy
duševní vzkaz ...
na sraz
s tebou
zase nepřišel
vyšel a přitom nevyšel
měsíc za mraky zas
kolik z něj je vlastně v nás?
a kolik z nás je vlastně v něm?
zrozeném a stvořeném z našeho praprapradávného přání
o kterém už
teď
nemáme
ani zdání
a přitom světlo tvořilo
a kdo jím byl?
kdo jím je?
tak tohle je také vzkaz, duše, pro tebe :-)
.
.
.
ne, ještě není hotovo
ješte vy-světlit
vymalovat
vzkaz
na-nov-o
kdo chtěl zažít zkušenost
kdo sám se sebou nudil se?
když všechno mohl/a
všude byl a byl vším
kdo nakonec se oddělil
a nečekanou bolest prapůvodní ještě nevyřešil ...
zahlušil a zabalil
...možná o tom ani neví...
kdo pořád touží po té náruči
láskyplné
co všechny strachy přehluší
kdo hledá pořád na nesprávných místech
"tam někde venku je můj princ"
tak na to za-pomeň
na myšlenku
a podívej se tam
kdo vrhá tvůj vlastní stín
Přečteno 403x
Tipy 32
Poslední tipující: enigman, Dota Slunská, Juan Francesco de Faro, Danger, V.N.Losinský, šuměnka, zelená víla, NikitaNikaT., 6thSun, Mbonita, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)