Skutečně překrásná báseň na ráno :) Hrozně moc se mi líbila třetí sloka - je to čiročirá pravda ;) Krásné! ST! :)
08.03.2011 18:11:00 | Anne Leyyd
ať je slunce nebo déšť
víte to vy i já též
ať je venku jakkoli
zvony uvnitř zazvoní
když sami chcem ...
pěkně vyjádřeno...
07.03.2011 14:08:00 | Javavia
Já letím na drakovi
/ jak je mým dobrým zvykem /
a za křídly si hovím
a nebe beru smykem
než zmizím v oblacích
kde květy rozkoše s poutníkem poztrácím...
07.03.2011 11:01:00 | šuměnka