Anotace: chce to víc přemýšlet nebo naopak, odpoutat se od myšlenek..
netuším, Ninčo, ale určitš to bude nějaké dobré poselství.. =))
10.03.2011 21:11:00 | dream in emptiness
hm, to se ti vážně jen zdá.. kde není otazník není ani otázka, tudíž báseň není odpověď.. ;) Tahle anotace je spíš "návod" a nebo "upozornění" na to, co má čtenář čekat a čím se má/může řídit. Ne všichi - a myslím, že v tomhle případě nejspíš většina - mají na to ji pochopit, protože, možná, je lehce nepochopitelná.. Proto ta anotace..
09.03.2011 13:17:00 | dream in emptiness
zdá se mi že odpověď na otázku bez otazníku v anotaci je v básni :-)
09.03.2011 13:11:00 | Helena Lovecká