Žabařská
Anotace: ...ve společnosti žabařů zazáří nejedna hvězda v masce...
Kdesi v srdci Evropy
na blíže nejmenovaném místě
...konání ve 20:00 hodin
středoevropského času...
Ve společnosti
žen a mužů, kteří
si nevidí do tváří,
které skrývají za okatými
maskami, které je tak
málo vystihují...
Muži, kteří společnost
doprovázejí hudbou a ženy tancem
v brčálově zelených maskách
se nazývají žabaři a žabařky,
přičemž i oni skákají
hlasy do hlubších nebo vyšších tónin
a podle jejich nasazení
se nemění ovzduší
v běsnění bouře...
...spíše se ovzduší
drží v příznivé teplotě
lidských těl a nálad,
nikdo se nevypaří,
všichni se zahřívají
v prvním kole tance...
...všichni jsou jako
rozesmátá sluníčka...
...žádné zamračené pohledy...
a kdo nezáří
v jasném světle
se ukáže po trochu
"smíchanice" alkoholu
...pak bude zářit určitě...
i bez šperků
a drahokamů v zubech
Přečteno 286x
Tipy 17
Poslední tipující: jitka.svobodova, Tamara, Mbonita, Danga, Bona, Gabrielle, Jiná
Komentáře (1)
Komentujících (1)