zkusils někdy věřit! Nemyslím, že je to jednodušší... A bez pochybností!!! TO TEDA NE!
06.04.2011 14:42:00 | JA.RO.
.."božská moc" si prý zahrává s lidskými osudy..
..a přítomné chvíli lze (opět prý) sotva věřit..
..tak co potom budoucnosti..
..když na dlouhé cestě..bývá i stéblo břemenem..
11.03.2011 21:33:00 | isisleo
když ta pec dohoří
a člověk ochoří
k hovnu jsou doktoři
pohádky o mořích
zplihne nám v číru
...hledáme víru
(v kohokoliv)
10.03.2011 19:02:00 | zenge