Úplně jsem nasála
a vybavila se mi fotka praděděčka
byl to námořník a já necháva o něm vyprávět si odmala
byl to můj dobrodruh...a tečka :)
11.03.2011 09:42:00 | šuměnka
St, st, st, moc pěkná o vyprávění dědečka, také jsem ráda poslouchávala příběhy babiček a dědečků, co se scházeli k večeru na lavičkách před naším domem, nějak jsi mi teď tu atmosféru připomněl.Děkuji a moc mě to těší:-))
10.03.2011 22:25:00 | CULIKATÁ
Moc pěkné, aj když je závěr smuténkový, ty nádherné vzpomínky, a ten hlas... to navždycky zůstává v nás... lidech, v našich srdcích.
10.03.2011 18:04:00 | NikitaNikaT.