Anotace: .... nebývale velmi depresivní bez pozitivního závěru ... leden 2011
Sbírka: O mě .. a taky o lidech
udržuje v napětí
tak to bude přesně tím
přetětím
stětím
hlavy
do parády
hadrů
padajících
machrů
gilotinou setřenou
krví polepenou
oteplenou
a chvějící se tak
jak
chce se zmírat
na marách...
Tohle se mi moc líbí...S..T
10.03.2011 20:15:00 | ZILA78