Anotace: velmi pozitivní báseň .. listopad 2010, dnes se mi sem "konečně" hodí
Sbírka: Pro radost ..., Humorné, O mě .. a taky o lidech
Já básničkám moc nerozumím a proto je ani většinou nekomentuju,ale hrozně se mi líbí ten nadpis:-) Kdy to čeká konečně mě ??:-)
17.03.2011 10:39:00 | Weylin
jedné nejmenované herečce vykouklo prso v přímém přenosu
další nejmenovaná měla jeho rakovinu
chlapec uletěl při pouštění draka
policie vyšetřuje vydírání rodičů nejmenované ztracené holčičky
moje pravá ruka chladne a odumírá z věčného klikání myší
všechno to celé zabalit
do jedné kuličky
všechno to jen tak omotat
vlněnými klubíčky
hopsat si v trávě
jako teď právě
a nechodit už do nepříjemné uličky
najít si jiné
jako že jich tu je
ty, po kterých chodit chci
je hezké a prospěšné
trávu tam nesíci...
Tak tohle je super...S.T.
10.03.2011 20:13:00 | ZILA78