Ale peníze jsou peníze
a Moc je silná dáma!
Ne neztrácejme iluze!
Jestli jo, pak ámen s náma
ST
11.03.2011 15:48:00 | rezina
vždycky vyprameníš...
a ten jemný soutok poskakuje po kamení
by nenadále vytrykl v kašně poznání...
11.03.2011 15:30:00 | šuměnka
...........
že každý musí si projít
a najít cestu
jak obrousit
ten svůj hrb
nectností
které po staletí
vlekl
..........
Tohle bych se měl naučit nazpaměť,
A při každém zaváhání si to prřipomínat.
Krása.S.T.
11.03.2011 12:27:00 | Marcone
rovnováha
životní a dynamická
neustálý koloběh
jak dlouho se jím ještě necháme vláčet?
jak dlouho bude trvat,
než pochopíme,
že jenom my sami
ovlivňujem
vlastního počasí běh...
dokonalé neni co dodat jen....S.T.
11.03.2011 12:24:00 | ZILA78