Anotace: po dlouhe dobe se zas hlasim, otazka, na jak dlouho a jak "kvalitne"... musela jsem. vzdyt je to balet, a tim jsem posedla...
Na tóny klavíru
mdle v piruetě mizí
a křehké paže
jako mladé stonky
se střípky listů na prstech
se vinou přímo ke slunci.
ST .. tanec miluju, v jakékoli formě .. no a v kombinaci s klavírem .. ideální
11.03.2011 18:47:00 | Helena Lovecká