Průzkumnická
Tak se pojďme podívat
do útrob
co tam dneska uvidíme
jen se ne-zlob
a pojď
se mnou ..
baterku máš?
no vidíš, světlo
aspoň nějaké v té tmě svých vlastních vnitřností
„můžu se podívat až do kostí?“
morků?
no snad nechceš zase kuchat norku
„a proč ne, naposled to bylo celkem zábavné ...“
anděli, nezdržuj a pojď
svůj háv milosrdenství na chvíli zhoď
tedy, jestli to vůbec jde
ha, je tu další obal
kdo nám ho sem asi schoval
a co jádro věci?
dostaneme se tam přeci
co myslíš ty, tam ty v kleci
...
ukazuje cestu, svítí
klepe tluče tluče
otřásá tvým krásným žitím
úkoly ti zadává
poklesá ti nálada
kdo to tluče na obruče
to jsem já, má milá,
duše
Přečteno 457x
Tipy 27
Poslední tipující: V.N.Losinský, labuť, šuměnka, Verena, ZILA78, Kars, Juan Francesco de Faro, Mbonita, CULIKATÁ, 6thSun, ...
Komentáře (8)
Komentujících (7)