Už neplač holčičko
Anotace: ...když nejsem schopná jakkoliv jinak vyjádřit co se odehrává někde uvnitř...
Křič mi tiše skrz sevřená ústa
Slyš mě hluše krajino pustá
Jen leť, buď a dýchej
Jen nikam nepospíchej
Mlč mi prameny slov a proudy vět
Buď mi déšť a hlína, buď mi květ
Jen dýchej, buď a leť
Jen nic nepopleť
Křič mi tiše, aspoň jedno slovíčko
Slyš mě hluše, vnímej mě maličko
Dýchej mi a piš prstem na sklíčko
Mlč mi, mlč. Jen už neplač...holčičko.
Přečteno 278x
Tipy 9
Poslední tipující: Niky88, Bona, CULIKATÁ, korncaffe, Marcone
Komentáře (0)