..povrchní vs prostí..
Anotace: jeden z pohledů na směr člověka
Byl kulturně založen
Měl tělo z masa a kostí
Žil téměř do krajnosti
Na přízni mužů, žen
Neřešil noc a den
Sebe i jiné hostil
Se sklonem k zmařilosti
Životem oblažen
Byl do sebe i ven
Měl pohled nevinnosti
A příchuť pikantnosti
Když smícháš med a rmen
Šel na podrážkách změn
Od sladké neznalosti
K cynismu světovosti
Moderně oblečen
Košile z kalhot ven
Povrchní versus prostí
Logika v jalovosti
Svědomím zatracen
Přečteno 351x
Tipy 40
Poslední tipující: Jiná, zvířenka, Gabrielle, labuť, Sisinka, NikitaNikaT., Špáďa, Bona, Helena Lovecká, la loba, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)