Čiré bláznovství
Nemá cenu dál si bránit
a když chci, tak prostě bláznit
svět křížem krážem jen tak brázdit
na mapě cest
z měst
i z myslí těst
co jsem si sama upekla
a pak sama
před tím
ne-utekla
la la la
tralala
fiala
la...
manč?
lanč?
ne večeře
že
v tento čas
co je v nás
už se nese
na podnose
pod nosem
za nosem
před bukem a za ním
sebe já jen chráním
sním
s ním?
i bez něho
s něhou
sněhobílou krajinou
nechám ho jít za jinou
la la la
to jsem si to spískala ...
Přečteno 402x
Tipy 27
Poslední tipující: Jiná, V.N.Losinský, danav, labuť, Juan Francesco de Faro, Mbonita, hašlerka, šuměnka, la loba, malá slečna, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)