Anotace: běh života, kam to pořád utíkáme? a proč se pořád na něco ptáme? .. nečekejte odpovědi, i když to oni už přece dávno vědí ...taková zenová :-)
Sbírka: O životě ..., Vhledy
nést si zdroj světla na podnose
skrz tmu až na kraj pohnutí
mít v dlaních díky místo proseb
a klíče k dveřím zamknutí...
13.03.2011 19:55:00 | šuměnka
utíkám
ale jak to můžu uběhnout
když si pořád s sebou nesu
zdroj světla na podnosu
pod nosem ho mám
neustále
zdroj
jak světla a stínů
které takto nedostihnu
ale dostihnout se nechat mám
a v klídku ... stínů ... spočinout ...
když světla bylo již příliš
Tohle se mi líbí moc dobré....S.T.
13.03.2011 19:20:00 | ZILA78