parádně nekonečný prostor! pěkné neotřelé použití slov :))
Máš estetické cítění
jsi skvostem ranné renesance
antického znovuzrození
umělecké asociace.
Sochař ženských aktů
tesáš do pod rukama obživlého mramoru
spjatý v přírodním kontaktu
v nekonečném tvořivém prostoru.
...a tohle je SUPER!!!
14.03.2011 14:36:00 | xoxoxo
přemýšlet v elastickém tempu
mít na klobouku holografní krempu
a na klopách zas cesty k nekonečnu až
kde moře klidu omývá nám pláž...
13.03.2011 20:35:00 | šuměnka