dopis domů
Anotace: ... sakurových přání
.
jestlipak už u nás kvetou sakury?
z letopisů
a mlha se vkrádá do dopisu
naruby
co píši ti teď lehkou rukou
vprostřed vánku
papír jsem koupil
u melancholického stánku
po porážce
koláčků
a čaje
zajímám se..
jestli už tvé ruce
někdo rozehřeje?
a pistácie voní..
v koutku úst
máš věž
z pohledů
známkuji je
už dopředu
jako Michelle
s šálou
pouličních květů
rozehraných tónů
z jiných světů
jako lastury
a mušle
ticha
vlny
omamného břicha
po noci
co stíny roztají
kaligrafuji pár stěn
až vůně dohrají
jsem tvým
saténem potažen
až v zátoce
skořicových snů
tvá hruď pluje
a mezi vlasy
ti pár mých květů
korzuje
kde víčka
rozpřádají jemnou krásu
jarních vín
ze rtů
sladkých třešní
ochořím
.
27.2.2011
Přečteno 385x
Tipy 40
Poslední tipující: Ria, Lota, Anita Buchtová, jvacl, Alien.v.v.s., Bíša, enigman, Ollie, Tymi14, Skywalker, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)