Z nenazdania...
Ešte sa mi sypú
do očí hviezdy
pri zvuku tvojho hlasu.
Aj mesiac svieti
nad hotelom
na okrasu.
V mrazivej noci
kúsok nehy,
zvolanie do koruny stromov,
že ideš domov...
Keby bol kohút
ohlásil by ráno,
rozlúčka
pod uzamknutou bránou
s úsmevom...
Ešte sa mi sypú
do očí hviezdy
pri zvuku tvojho hlasu...
Přečteno 561x
Tipy 11
Poslední tipující: WAYWARD, Juan Francesco de Faro, Gabrielle, Mbonita, CULIKATÁ, Queer
Komentáře (2)
Komentujících (2)