Země
Jak to chodí ve Vesmíru?
Máš tam třeba Černou díru,
různě velké měsíce,
u nich hvězd sta tisíce.
Jsou tam různé galaxie;
v Mléčné dráze lidstvo žije,
ještě spolu s různou zvěří..
Jedni maj srst, jiní peří,
nebo také šupiny..
Máme tu i rostliny!
Každá z nich má své vlastní sémě..
To je naše planeta-Země.
Přečteno 260x
Tipy 6
Poslední tipující: Helena Lovecká, Juan Francesco de Faro, Marcone, Kars
Komentáře (3)
Komentujících (3)