Víkend.......
Anotace: Víkend pracovní jsem měla,moc se mi nechtělo.... ale jedno vím jistě..... můj miláček na mě vždy čeká.....návraty jsou nádherné.......
Minuty se vlečou
a dlouhá je cesta.
Společnost mi dělá měsíc,
krajina stříbrem zalitá.
°°°°°°°
Přes cestu přeběhla mi liška,
v záři reflektorů, bílá ocasu špička.
Ohlédla se, očka jí září,
jsem vetřelec, který lov jí kazí.
Po chvíli zajíc u silnice kličkuje,
divoké prase k rybníku napít se jde.
Vše v tom nočních tichu ožívá,
s jarem příroda se ozývá.
Bylo mi krásně.....jarně snad,
nevadil mi noční chlad,
vůně otevírající ze země,
dolétla i ke mně.
°°°°°°°
Tak, jako pokaždé z balkonu máváš,
vzdušný polibek mi dáváš.
Hned u mě jseš a objímáš mě něžně,
tvé dotyky říkají, ještě, ještě.............
…..................................je JARO......
Přečteno 262x
Tipy 26
Poslední tipující: Danga, la loba, jita.1965, Kapka, Helena Lovecká, Mbonita, divoska_jaja, hatlapatla, CULIKATÁ, danav, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)