Agresoři
Po silnici vozi plují,
přes čáry se roztahují,
vydávají divné tóny,
nechtějí sjet ze své zóny.
V té nadmíře kontaktů,
svádí souboj čtyřtaktů.
Strkanice, najížděčky,
schovky bláznů mezi vlečky,
Je to jak na autodromu,
dojde škvára a jdeš domů.
Tak v tom asfaltovém moři,
zbydou jenom agresoři.
Přečteno 345x
Tipy 18
Poslední tipující: Anjesis, Judita, Gabrielle, divoska_jaja, NikitaNikaT., carodejka, hauskaa, CULIKATÁ, Helena Lovecká, JR
Komentáře (5)
Komentujících (5)