Pusto
Ráno tolik nebolí.
Zpívej, uvař kafe,
mysli na cokoli.
Rozplyne se modrý dým
z pláště tvého.
Kam? Co já vím.
Řve motor, ztěžka dýchám,
ať řve i Galileo.
Do práce nepospíchám.
Vracím čas, čtu ve hvězdách.
Objímám stromy, počítám kroky.
Oči mají velký strach.
Přečteno 330x
Tipy 13
Poslední tipující: Danger, el viento, vodnař, René Vulkán, Helena Lovecká, Marcone, j.c., CULIKATÁ
Komentáře (4)
Komentujících (4)