CITOSLOVCE
Vějíř neohebných citoslovců
hej
no tak
haló
copak ty neslyšíš
přišli si pro tebe
v opojení blouzníš
rozpolcená do sebe
bum
prásk
cink
tiktak
odkapává ti krev
z konečků prstů
na zdi tvůj psychedelický výjev
stigmata v Kristu
au
ach
ouvej
život pouhej
jako když jednou
smrskne se vesmír
do tečky za větou
už k tobě jdou
z těla vypustí ti gejzír
ty tvoje pocity a city,ego ti vypletou
do průhledných
a úhledných
filozofických pater
tvoji psychiky
do skleněných
a uzavřených
nevyzrálých jader
tvoji logiky.
Přečteno 492x
Tipy 23
Poslední tipující: Dota Slunská, Helena Lovecká, la loba, Sweet KiWi, Tamara, hatlapatla, zenge, CULIKATÁ, Marcone, Mbonita, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)