Dá se nesmiřitelné usmířit?
Ano!
Když do vzduchu se kvérem namíří
a nebo vystřelí se stranou…
Dají se fakta sladit?
Myslím, že dají
A stejně tak i osolit, když statistik je řadí
pak výsledek je v háji…
Lze rozum vůbec podmanit?
Snad v jistém smyslu
Měl by se hlavně ctít
a rozvést vtipně do dvojsmyslů…
A co ta doba temna vlastně znamená?
To jiskry očí hasnou v popelníku
A radost myslím věší ramena
neb beznaděj už stiskla dolů kliku…
Jak získat srdce bez urážky duše?
Stačí změnit to na slůvka dát
řetězec se zdá být neporušen
když jsou očka pevná jako vklad…
31.03.2011 07:24:00 | šuměnka
proč slaďovat, usmiřovat, podmaňovat??
když inspirace dýchá v tom proto - že?
nebo...?
jemné hledání..
19.03.2011 23:14:00 | zelená víla
klasická ideomotorika...že půjdeš na zkoumání,jestli nezmněníš????:)))))Kouzlo se slůvky jinak plní svůj účel!!!:-)))
P:Není nad procházku jarním probouzejícím se lesem!:))
18.03.2011 14:34:00 | střelkyně1