Anotace: .............
Hezké, mě se líbila hodně ta krásná myšlenka v básni.
stačí se kolem sebe dívat
a být otevření světu
všechny krásy druhých vnímat
a bude život plný květů
21.03.2011 12:46:00 | carodejka
Někdo má svou masku a nikdy ji nesundá,
neb ona k jeho obličeji nastálo je přirostlá......
Znám pár takových lidí, kteří za maskou jsou schovaní, jen doma ve svém útočišti, svou pravou tvář ukáží třeba před monitorem PC......jen kdyby se pořádně koukali a vnímali vše kolem sebe, tak odhodili by masku a černé pásky a pak by se nebáli.
ST,ST***
19.03.2011 09:18:00 | Tamara