Z deníku převozníka
Anotace: V nebi jako na zemi, Zápisník jedné lásky, Jak přicházejí sny…
Často se ptáme proč?
Mám ráda ty tiché okamžiky smíření
„mělo to tak být“
polosladké
jako Rulandské šedé s přívlastkem
kdy v jedné minutě se střetne
několik filmů
náhod, názorů, zážitků
obraz snů,
který maluje štětec slzy,
kdy si pevný sval zpívá s šedým vlasem
v propojení mládí a stáří,
vědomostí a nicoty
a všechna proč
rozkvetou jarní vůní
ve vánku spirály
Přečteno 426x
Tipy 23
Poslední tipující: G.P., Tamara, la loba, Aťan, Psavec, jedam, Juan Francesco de Faro, CULIKATÁ, Štěpina G, hašlerka, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)