100% askeze
Anotace: Nudíš se? Ukousni si ruku, nebo si zahraj prší. Čtení poezie je taky záložní varianta.
V noci jsem si přeležel
vlastní názor.
Jsem jak
socha vytažená z vany
jak
jeřáb oběšený na vlastním
háku.
Hraji cizími prsty
na mlčenlivé piano
je to tanec pro vysavače lidí
v koberci dějin.
Zatím za okny šustí berlemi
antinárod.
A vlk je vlku člověkem.
Jsem krvácející vegetarián
plný masa
vykrmuji si své spokojeně
obézní souvislosti
zato sny přicházejí z koncentráků
ve 100% askezi.
Je mi tě líto, realito.
Rozrytá krtky násilné radosti
nalepená na erby uřvaných firem
a tak oblíbená mezi padělateli.
Pravda propadla podlahou
do suterénu salta vrhám
jsou zde lesklé pásy krásy:
V nekonečných kupách.
V nekonečných kupách.
Přečteno 524x
Tipy 34
Poslední tipující: Dívka s perlami ve vlasech, Helena Buchtová, Víla, Pablo Kral, malá slečna, Jiparo, enigman, Gabrielle, Juan Francesco de Faro, ewon, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)