Anotace: nevím proč (jistě?) když to vyvolala Li-bye (la la li ... bije .. slovní hrátky, sloní řádky ...) .. že by to bylo jedno? pušky a děla se prostě nabijí, když někdo agresivní/ofenzivní/defenzivní být chce ... anebo ještě ze strachu být (nebo bít?) musí ...
Sbírka: O mě .. a taky o lidech
Za válkama stojí především mužské plémě, za hnusnou agresivní politikou převážně také a proto Vám ženám gratuluji.Kdyby chlapi nebyli takoví troubové, mohlo by být všechno jinak.Jo a já mám modrou :-)) ST.
29.03.2011 16:06:00 | Jeněcovevzduchukrásného
Hodně dobrý... Kontrast válka/dětství je spolehlivej. Ale nemůžem se divit, že se válčí, když dospělý už v rukou nemaj jen lopatičky, ale zbraně a chtěj si hrát...
24.03.2011 19:57:00 | Stanley K.