Anotace: ...jsou mezi námi, snaží se být neviditelní....ale jednou udělají chybu.....
Jsem také tichošlápek někdy,
ale ten, co se svého stínu občas leká,
však pro tuto báseň
před tebou smeká.. :)
02.04.2011 22:50:00 | BARBYE
Dal jsem tip, protože vím, že se tím rozumný člověk nemá a nesmí zabývat. Vypsala ses, zapomeň. Jediný způsob, jak se toho špatnýho zbavit. :o)) Hodně štěstí!
21.03.2011 22:38:00 | Zasr. romantik
Bohužel nikdo se neptá proč, lidé jsou zvyklí ptát se jen jak... Mácha v hrobě rotuje o 106. Zamyslet se nad sebou a začít psát o věcech rozumě, talent na rýmy by tam byl...
21.03.2011 22:00:00 | Trystan ap Tallwch