mezi řádky...
Anotace: hladce obratce...
četl jsem si noviny
prý
když vám život naloží
tolik lekcí
jakože někdo zavolá
vy se otočíte
a za slovy následuje
proud kamení
těžko někomu rozdáte
myšlenky další....
to je pravda...
řekla a usmála se
ale
vždycky to tak není..
někde vzadu
mě přepadlo pokušení
jako bych vzal za ruku
větévku vrby
saule
a main
a přestal přemýšlet
jako člověk
jestli existuješ nebo ne
mám chuť
jen prostě uchopit
pocit tvé šíje
a nechat propuknout
emoce...
Přečteno 336x
Tipy 40
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Jiparo, modrá..., jvacl, Jana M., Zasr. romantik, Actafool, zelená víla, isisleo, hašlerka, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)