Citově dokonalá báseň ta deprese v ní je podtrhnutá v každém slově, a to se mi neuvěřitelně líbí....na tyhlety básně máš talent...
29.03.2011 13:03:00 | whiolet
Jak napsala Šuměnka,...osudy byly vybrány ..., taky to tak nějak cítím.Báseň Super, ST.
28.03.2011 12:49:00 | Jeněcovevzduchukrásného
není to cynismus
však nemusíš plakat pro nikoho
osudy byly vybrány, duše splnily cestu pouhou
a odletěly hrát si blues...
28.03.2011 12:44:00 | šuměnka
Kus syrovýho masa
vypadl mi
z hrudníku
na chodníku
to se přechlastá
řeklo mý druhý já
a pokynulo havranům
k hostině
na tak malý ploše všechno řečený
24.03.2011 12:56:00 | Lagedama
Je tak lehký
odsoudit
poradit
odradit
ukřižovat
ale co když ten vrah
co řezal do masa
zabíjel sám sebe?
prosil nebesa
Ať se už něco stane...
Na konečný
najednou chápu
všechny ty zlý
činy
jsou gestem bezmoci
jsou sebevraždou
vlastní duše
a pláču ano je to šílený
já pláču pro vrahy
a jejich duše ztracený...
ne pro oběti
ty oplakali jiní...
Super dostala si mě,dokonalé,to je moje gusto
hluboká moc hluboká záležitost....S.T.
23.03.2011 20:33:00 | ZILA78