Anotace: ...vážně váhám nad váhami..
Všimla som si,že máš sklony takmer k absoltúnemu rýmu.Neviem či si niekedy počul o slovenskom hip-hopovom tak trochu básnikovi Benem(teraz mu vyšla kniha Spampoetry),trochu mi ho to pripomína.Len škoda,že jeho verše ma veľmi neočarili,a tvoja báseň je na tom podobne.
11.07.2011 14:53:00 | Terulienka