Anotace: Není nic krásnějšího, než sedět brzo odpoledne v prázdné hospodě, číst knížku, kouřit a pozorovat bublinky v pivu. Může se pak stát, že oknem vnikne dovnitř trochu zvláštního světla a Bůh se staví na panáka.
No jo, Mary, věčná roditelka rozjařených mláďat... v jejím břiše to fakt stojí za to.
23.06.2011 13:11:00 | kikis
tenhle exemplář mi připomíná Pohodovku jarní, kvetoucí o prvních slunečných dnech pod rukama lidí
24.03.2011 17:06:00 | drsnosrstej kokršpaněl