Jarní úklid
Když se okolo nás všechno mění
tak ve všednosti každodenní
přemítám
zda i svůj postoj, svoje zvyky
a stále stejné otazníky
změnit mám.
I když skončila už dlouhá zima
tak možná trochu zapomínám
na úklid.
Vymetu z duše pavučiny
zahodím všechny loňské viny
a bude klid.
Vím přece, že mi úsměv sluší,
tak otevřu své srdce, duši
dokořán.
Na jaře probouzí se žena
proto i já jsem otevřená
proměnám.
Přečteno 368x
Tipy 22
Poslední tipující: Antares, Danga, Kars, Helena Lovecká, Bona, Tamara, NikitaNikaT., Kapka, Juan Francesco de Faro, Jiparo, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)