Anotace: Občas se ty starosti až moc nahromadí..
Říkej,co se říkat má hned,protože zítra může být pozdě...to platí i o emocích...
26.03.2011 17:17:00 | modrá...
Tak možno někdy postačí vynechat věci, resp. změnit ty věci, které děláš automaticky. Buď svá a spoléhej především sama na sebe.. cit lásky nende ošálit. Má-li být bude, nemá-li být, pak srdce ho prostě nechce.
26.03.2011 17:02:00 | NikitaNikaT.