Anotace: ..z prstu, hlavy a jiných končetin..
Krása.Rýmy a podmanivosť.Veľká pravda za každým tvojim veršom.A že nie si umelec teraz?Kto povedal,že ním nemôžeš byť :).
11.07.2011 14:52:00 | Terulienka
V dnešní době je kolem nás mnoho zla, to máš pravdu, lidé si nedokáží odpouštět a lásku nehledají, vázne komunikace ale je tu s námi též dobro a dobří lidé, těm je potřeba se věnovat a pak dětem abychom byly tím dobrým příkladem i andělem, co je chrání. Hezké je to.)))
Když plíce sotva dýchá
a naše hloupá pýcha
se do systému míchá
..každý může snít
02.05.2011 02:22:00 | carodejka