Hořká architektura (mé duše)
Anotace: ... má noční průvodkyně studiem. múza, kterou je snadnější proklít a hodit do kouta...
...
jsi věčná
alma mater mého bezvědomí
tolikrát jsem tě už proklel
a přece se vždycky
vrátím
položit Ti hlavu do klína
tolikrát tě nenáviděl
a možná proto tě pořád tolik
miluji
protože ve tmě
jsi má
a teprve když nevyspáním
skoro umírám
v umělém světle zářivek
probdělých nocí
mám pocit
že žiji
(!!!)
Tebou
Tvou vůní
A tím jak jsi stále o krok napřed
unikáš mi jak motýl
jehož perleť chci rozetřít
do dlaní
kam jsem si schoval
pár veršů
o tvé kráse
Přečteno 303x
Tipy 26
Poslední tipující: Elvie, staranna, Lea Aura, Maryje..., loveSKA, Majdalénka, teď už nikdo, hanele m., modrá..., Skalsky Pavel, ...
Komentáře (8)
Komentujících (6)