Území nikoho... možná jen představa...
a víčka zavřela na chvíli únava...
Bol a strach... emoce, které jen míjejí,
když dveře zavřeme jak před chladnou závějí...
Nechej se zavraždit... když v tom máš zábavu...
ale proč duši své dáváš tu potravu,
která jí nesvědčí? Chybí ti školení,
jak se máš věnovat správnému vaření??? :o))))
Promiň, trocha jedu od ježibaby ;o)
04.02.2006 21:24:00 | Cecilka
Nejvíc: Nechám se zavraždit...sedmkrát po sobě. Ale divný jsme všichni, jinak bychom tu nebyli a dělali něco užitečného, třeba vydělávali peníze. Jenže ty jsou divný taky.
31.01.2006 08:17:00 | JardaCH