Svět
Anotace: básnička do třídního časopisu...
Copak tohle za svět je,
když hloupost tu panuje,
holky, kluci, dospělí,
kam jsme tímhle dospěli.
Nežijeme zcela,
svět je uzavřená cela,
trápení a zoufalost,
bolest, nářky, troufalost.
Autorita, to je nic,
každý by chtěl stále víc,
však nikdo se nedrží snů a přání,
o tomhle radši nechci mít zdání.
Každý to sice jinak vidí,
ale sakra, proberte se lidi!
Copak chcete takhle žít,
bez iluzí v životě být?
Zkuste pochopit, jak se jiní cítí,
lžete, jen když nebude zbytí,
změňte svět, držte spolu,
vystoupejte vzhůru, jinak spadnete dolů…
Přečteno 293x
Tipy 14
Poslední tipující: Sapphire, Psavec, hašlerka, Bona, jethullfan, CULIKATÁ, modrá..., Tamara, Maryje...
Komentáře (3)
Komentujících (3)