Na-pěťová
Proč zážitky dát do básní je tak ...
těžké
proč nechtít nic a nemít všechno je tak ...
těžké???
proč nechci víc než tohle všechno ...
lehké?
to jistě ... a ještě jednou
kolem dokola
moje píšťala
točí se točí
pro tvoje oči?
nechtě chtě
musí
pospíchej
kdosi
se
mi
hnusí
v trávě
prázdná rámě
tvoje
svoje
zkusí
schovat
no?
vat
vašku vašku
kdo to je
to co k tobě
do pokoje
pokroje
kroje kroje
moje tvoje
joj
a hoj
ahooooooooooJ!
(tak ... to je :-) )
Přečteno 352x
Tipy 23
Poslední tipující: enigman, váhy, šuměnka, Psavec, zenge, Mbonita, V.N.Losinský, labuť, la loba, Tamara, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)