Má duše žízní....
Anotace: ...príliš dlhá materská....
Kousla mě zmije všedních dnů
ač zdálo se,že neútočí
V poklidném vánku odpoledním
bělíce sny své na úbočí
Vzteku je k vzteku plná číše
hněv stoupá k slunci a pak výše
Touhy mě tlučou do palice
probuď se probuď nevěrnice
Za křiku páva jenž polapený
v bolesti Bohem zatracené ženy
zem praská v půli,cesty není
nevím zda dodýchám až k rozednění
Zraněná k smrti,možná více
nedoletěná létavice
a rozbřesk žhnoucí kovářova píce
když ticho se rodí sténajíce
Z úplňků zbudou půlměsíce
Přečteno 219x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, CULIKATÁ, jethullfan
Komentáře (1)
Komentujících (1)