Rovnováha sil
Anotace: pro Tebe, promiň
Jako světle modré mraky nad Aljaškou
Jako patetické dopisy v krbu spálené
Jako ranní touha vonící po kávě
Jako zavřená sny chvějící se víčka
Jako Ty
Jako já
Protiklady přitahující se
Budoucím bolestným zklamáním
Na slaném talíři času
Jako hluboké temné lesy na úbočí hor
Jako roviny plné kamení
Jako orel s rozervaným křídlem od druhého
Jako skleníková květina pod umělým osvětlením
Jako nepokořená osmitisícovka
Jako důlní velkoměsto
Jako Ty
Jako já
Jako žhnoucí koule slunce
Jako vyhasnutý popel
Jako tvoje čistá mysl
Jako moje tmavá duše
Špinavá od dehtu cigaret
Jako opačné póly s ledními medvědy a tučňáky
Jako špatná přirovnání
Jako lehký výsměch
Jako zbytek krásných časů
Co nám odměřují na hodinkách
Jako čas na potítku
A pak konec
Protože protiklady žijí na opačných stranách zeměkoule
Aby svět byl v rovnováze sil
Přečteno 318x
Tipy 25
Poslední tipující: tato22, CORONATION, PrinceznaHeliovýchbalonků, Fighting Dreamer, James Libustka, enigman, zenge, NikitaNikaT., KORKI, la loba, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)