Všechny vás nenávidím
Tento svět
jen pohledět
jak krásný
jak radostný
jak hnusný
jak žalostný
jak extrémní
jak dojemný
podivný
ohebný
skromný
a nevinný
odporný
toporný
pokorný
na nic
a na všechno
panic
a nocturno
chmurno
a majíc
běžící zajíc
zajíkající se
topící
dusící
hledající jen jedno
- a není to dtto .. lejno -
milujíc chtíc
však bolesti světa unésti neumějíc
lásky je málo
míň
než se zdálo
kapka jedu otráví vagón dobrot
to má být rovnováha?
snaha o to dobré ... je záhy vyrovnána
tunou zvratků
zmatků
chtíc nechtít
vratků
vracejících se
pravdivých informací o nepravdivosti světa
po němž je veta
"trest" - či odměna? - za utržení jablka
do dna si jej "vychutnat" ....
Přečteno 345x
Tipy 12
Poslední tipující: hatlapatla, V.N.Losinský, Juan Francesco de Faro, enigman, la loba, jethullfan, hauskaa
Komentáře (2)
Komentujících (2)