Sobectví
Já chci
já mám
já vidím
já jsem
já jdu
za nosem
mým nahoru
pokoru?
a to je jako co?
jo, to tak potvoru,
uškrtit,
nebo rovnou stít
jako v minulosti
na hranici upálit
nerozumím
pryč s ní!
že s ní?
no a?
noah!
noe?
jo, ve stoje
staví
archu
archymil
svou dlaň či ruku neomyl
nad krví Kristovou
prolitou
se ani ne-podivil
kde se bere tento svět
kdo v něj vnáší nový květ?
jsem sobecká a přiznávám
nic než sebe v tomto světě nehledám
Přečteno 376x
Tipy 18
Poslední tipující: Danga, hatlapatla, V.N.Losinský, Juan Francesco de Faro, CULIKATÁ, la loba, Sweet KiWi, enigman, jethullfan
Komentáře (3)
Komentujících (3)