naslepo výstřel
naslepo výstřel
snad
- - - - chtěl
zabít nebe
"prosím, stůjte
nebezpečný pane!"
zubatá kola slepě skřípou
ocel o ocel
však marně
skla drnčí výkřiky
neslyšné pohledy vyděšených
***
jsi jak starý policajt
přízraky mrtvých tváří
na promítacích plátnech očí kolemjdoucích
v každých druhých očích
- - - - někdo!
v každém třetím gestu
- - - - snad
v každém místě
- - - - otisky nohou jako by tenkrát byly bosé a jejich krev se vpíjela do jehličí Do humusu měst
***
kola vlaku drnčí o beton
Přečteno 472x
Tipy 4
Poslední tipující: Xsi, dream in emptiness, Matsuyama Tatsuko-chan, James Libustka
Komentáře (0)