Anotace: ze sbírky - Zápisky z cest po Pakostánu -
VV...
veřejný dům
kde samá kurva
kus chce si urvat
vod huby sousedům
v mundůrech černých šerifů
do rolí ..do grifů
rychle se vpravili
pak vlci zavilí
...zavyli.
(kdo chce s vlky ......)
11.04.2011 21:38:00 | zenge
V zemi Pakostánu
ve vládním stanu
dáme si vzájemně.
Není to dojemné? :o))
ST!
10.04.2011 18:47:00 | hašlerka
to je teprve Začátek
a nebo spíše Pokračování / by bylo trefnější
a to, co vidět navenek
jen špička ledovce / té země vezdejší :)
08.04.2011 11:51:00 | šuměnka
tyhle věci jsou prý veřejné
a je zřejmé,že si pomáhají
vzájemně ...
za výhody
za statky
za...úplatky..
07.04.2011 07:34:00 | Mbonita
O čem to mluvíš?! To byla přeci nuzná podpora na přežití z ubohých poslaneckých platů!
07.04.2011 00:40:00 | Špáďa