Privátní vězení
Tvořím si vlastní posudkovou komisi
Co bude na konci hodnotit mé činy
Z písmenek z novin pak skládám dopisy
Sám sobě posílám je jako anonymy
Zastraším každičkého, kdo křiví svá slova
Proti mé vlastní nedokonalosti
Slova Čt2 opakují zNova
Mezi tím vším jsem našel souvislosti
Svědčím tak ve svém vlastním procesu
Tíží mě mé důkazní břemeno
Jak pravda kterou stěží unesu
Svědomí bez viny je viny zproštěno
Když ještě dokážu soudit sám sebe
Když ještě bojím se výhružky zatčení
Když ještě v životě vidět chci nebe
Musím sám v sobě mít privátní vězení.
Přečteno 283x
Tipy 33
Poslední tipující: ECHO PARAZIT, seh, hatlapatla, Zefi, jvacl, zenge, labuť, Marcone, Tamara, Mbonita, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)