pocity myšlenky

pocity myšlenky

Anotace: co jiného taky

zkurvenná existence
pocity oběšence
před oběšením
naplnění nedoceněním

uvažuješ a váháš
nic už za to nedáš
si kousek nebo kus
je to slast je to i hnus
Autor ostuda lidstva, 11.04.2011
Přečteno 322x
Tipy 4
Poslední tipující: Roger, Jeněcovevzduchukrásného, Do Ga, Marcone
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí