Anotace: beztečková dieta ještě nikoho nezabila
Jsi tu jeden z mála, co tak nějak nepluje s proudem, kterej tady těžce válcuje většinu uživatelů(básničkářů či co..)toho si moc vážím. Jen tak dál;-)
13.06.2011 22:37:00 | eddy1 1 11
"kdekdo líže její rakev"... u tebe si těch veršů k užití pes najde prostě hafo...
08.06.2011 14:46:00 | drsnosrstej kokršpaněl