Aleškovi
Aleškovi
Nejkrásnější věk je osmnáct let
srdce láska často rozbuší
kouzelným zdá se být svět
to přeci mládí jasně přísluší
Jen neseď doma jaro volá
slunce ať zbarví tvoji líc
Počítač lásku nezná
a nedá
pro zdraví nic
Přečteno 269x
Tipy 2
Poslední tipující: vodnař, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)